O nas

»For you to feel sporty, elegant and feminine.«

Est. 2023

Naša zgodba

Občutke dobrega počutja izžarevamo navzven in jih delimo z drugimi. Šport in gibanje nam pomagata na marsikaterem področju, zato naj spremljata naš vsak dan. Ob tem naj bodo športna oblačila takšna, ki nam hkrati dajejo še občutke funkcionalnosti, kakovosti, udobja, športnega videza, elegance in ženstvenosti., vse v enem.

besede ustanoviteljice

By LANA

Ustanoviteljica znamke LU – Lana Matjašič Filipič, ki je pri 9ih letih zbolela za sladkorno boleznijo tipa 1, ki je bil le še dodatni razlog za slabo počutje v koži, slabi samopodobi, odnosu do sebe in vsem nastalim omejitvam. Iz občutkov ujetništva se je rodila strast do nenehnega dela na sebi, da bi enkrat dosegla dober občutek v svoji koži. Bolezen jo je naučila vztrajnosti in borbenosti. Poguma in nezadržne volje do iskanja tistega občutka, ki si ga vsak želi: »Biti dobro sam v sebi in o sebi.«

Šport je tisto zaradi česar se počutim živo, močno in zadovoljno. Temu pridružujem še prehrano in nenehno delo na sebi. Ni vse izgled, še zdaleč, vendar je fizično počutje v svoji koži, velik korak do dobrega počutja in samozavesti. Ljubezen do sebe in disciplina do postavljanja sebe in svojega počutja na prvo mesto je tisto, kar si želim skozi oblačila širit naprej. Je tisto, zaradi česar se počutim, da živim to življenje. »Vse kar počneš, počni z ljubeznijo.« (Kate Moss).

Z ljubeznijo,
Lana